Nieuws   Zoeken 

Paquita's perzik met gorgonzola-saus die iedereen lust
Ingredienten: (4 pers.):
4 halve perziken uit blik, uitgelekt
250 gr. gorgonzola kaas
250 ml. slagroom
4 sprieten bieslook
Bereiding:
Snij de koude perziken vooraf op bordjes mooi/schuin in plakjes. Maak de saus door de gorgonzola in brokjes in de slagroom te laten smelten op een zacht vuurtje. Bereiding: giet de warme gorgonzola-saus over de koude perziken, garneren met een spriet bieslook. Heerlijk!!!
Receptnummer: 1971 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Paquita
Opmerking:
Je kunt de saus vooraf maken en op het moment van eten opwarmen.
Een groot succes (feestelijk recept en toch makkelijk)!!!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept