Marijke's herfstsalade met geitenkaas en druiven
Ingredienten: (2 pers.):
Eikebladsla of Rode Frisee sla
Rode druiven
Hele zachte geitenkaas
Pijnboompitten
Evt. sladressing of vinaigrette
Bereiding:
Doe de gewassen sla in een kom. Snijd de druiven door midden en doe ze bij de sla. Snijd de geitenkaas in kleine stukken en doe ze eveneens bij de sla. Bak de pijnboompitten in een koekepan zonder boter of olie heel even tot ze bruin zijn en strooi ze over de sla. Zo nodig dressing of vinaigrette toevoegen.
Receptnummer: 2015 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Marijke van Beukering
Opmerking:
Serveren met een lekker vers stokbroodje uit de oven.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept