Nieuws   Zoeken 

Marjon's Spaanse omelet
Ingredienten: (2 pers.):
6 aardappelen
6 eieren
1 ui
aantal champignions
eventueel paprika
zout en peper
knoflook
olie om te bakken
beetje peterselie
4 sneetjes brood
Bereiding:
De aardappelen schillen en in middelgrote blokjes snijden. Daarna in pan met water doen en even laten koken. De aardappelen moeten een beetje zacht zijn. Daarna laten uitlekken in een vergiet. De eieren klutsen, peper en zout er doorheen en knoflook naar smaak. Dan de ui in grove stukken snijden, de champignions en paprika ook. (hoeft er niet perse doorheen, is wel erg lekker) De aardappelen even bakken in de olie, dan de ui, champignions en paprika toevoegen en even bakken. Dit mengels bij de eieren doen en even doorroeren.
Doe weer wat olie in de pan en giet een laag van het aardappel-ei mengsel in de pan. Omdraaien met een bord als het ei gestold is. De omelet in stukken snijden of gewoon door het midden.
Lekker bij brood en wat salade. Je kan het gerecht ook koud eten. (en dus van te voren klaar maken)
Receptnummer: 2073 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Marjon
Opmerking:
Dit gerecht is ook te gebruiken voor de lunch.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept