Nieuws   Zoeken 

Marijke's karbonaadjes in wijnsaus
Ingredienten: (4 pers.):
4 karbonaadjes
1 rode en 1 groene paprika
bakje champignons
blikje tomatenpuree
250 cl rode wijn
Bereiding:
Karbonaadjes snel bruinen in hete boter. Er uit halen en dan de groene en rode paprika even in de boter mee bakken en dan de champignons er bij doen. Nu het blikje tomatenpuree en de wijn er bij doen. Het vuur mag nu wat hoger gezet worden en dan mogen ook de karbonaadjes terug in de pan. Alles even goed warm laten worden en op smaak maken met zout en peper.
Receptnummer: 2110 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Marijke
Opmerking:
Heerlijk met stok brood en een glas rode wijn
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept