Nieuws   Zoeken 

Els' Chocolade-crunchy
Ingredienten: (4 pers.):
125 gr. volkorenbiscuits
75 gr. boter
50 gr. lichte basterdsuiker
1 pakje instant chocoladepudding
1/2 l. melk
1/4 l. slagroom
Bereiding:
Rol de biscuits met een deegroller fijn. Een gemakkelijke manier is om de biscuits in een plastic zak te stoppen en dan te rollen! Smelt de boter en roer de suiker erdoor met de koekkruimels. Doe het deeg in een springvorm en druk het stevig over de bodem en langs de zijwanden uit. Maak de chocoladepudding volgens gebruiksaanwijzing en schep de helft van de stijfgeklopte room erdoor. Giet het in de deegbodem. Laat het opstijven en garneer met de rest van de slagroom.
Receptnummer: 2141 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Els herrenberg
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept