Nieuws   Zoeken 

Aly's warme witlof met kerrie
Ingredienten: (3 pers.):
6 stronkjes witlof
1/2 pakje kerriesaus
een handje vol rozijnen
Bereiding:
Witlof schoonmaken en in stukjes snijden.
Een pan met een bodempje water van zo'n 4 cm opzetten.
Vergiet in de pan hangen, en het liefst zo dat het water in eerste instantie het vergiet niet raakt.
Witlof in het vergiet doen en koken totdat het gaar is.
Intussen de kerrie en de rozijnen in een bakje doen.
Als de witlof gaar is, vergiet op de deksel leggen en water afgieten bij de kerrie. Kerrie roeren tot een papje.
Witlof in de pan doen en hier het kerrie mengsel aan toe voegen, even doorroeren en klaar.
Receptnummer: 2181 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Aly
Opmerking:
Kijk wel af en toe even of het water niet verkookt want dan moet je bijvullen. Witlof af en toe omscheppen in vergiet.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept