Nieuws   Zoeken 

Claudia's Indonesische duivelse kip
Ingredienten: (2 pers.):
4 Kippenboutjes
3 eetlepels Uien
2 teentjes Knoflook
1 eetlepel mosterd
1 theelepel Sambal Oelek
1 eetlepel ketjap
sap van een ½ citroen
zout
Bereiding:
Wrijf de kippenboutjes in met het zout en mosterd en laat dit minstens een uur intrekken.
Braad de kippenboutjes in de olie
Wrijf de Uien, knoflook en sambal met elkaar tot een brij.
Voeg die aan de olie toe en laat de uien geel worden.
Maak het gerecht af met een scheut water, de ketjap en het citroensap en stoof hierin de kip gaar.
Receptnummer: 2229 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 90 min. | Meer recepten van: Claudia
Opmerking:
Dit gerecht is een voortreffelijke aanvulling als u van plan bent een echte indonesische rijsttafel te bereiden!
Maar ook lekker voor tussendoor, of lekkere Nasi met een salade of indonesisch groentegerecht! eet smakelijk !!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept