Nieuws   Zoeken 

Rosbiefcarpaccio van Els
Ingredienten: (6 pers.):
5 el olijfolie
5 el dragonazijn
2 el citroensap
1 a 2 tl mosterd
1 a 2 tl honing
1 teentje knoflook
zout en peper
4 takjes peterselie
1 grote avocado
1 bakje alfalfa
3 ons gesneden rosbief (vleeswaren)
3 tl kappertjes
Bereiding:
Olie, azijn, 1 el citroensap, mosterd en honing tot vinaigrette roeren. Knoflook erboven uitpersen. Op smaak brengen met zout. Peterselie fijnknippen. Avocado in heel dunne plakken snijden. besprenkelen met rest van citroensap. Alfalfa over 6 boreden verdelen. Rosbief en avocado er in waaiervorm over uitspreiden. Vinaigrette doorroeren en kappertjes erdoor mengen. Over rosbief sprenkelen. Bestrooien met peterselie en tot slot peper erboven fijnmalen.
Receptnummer: 2239 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Els herrenberg
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept