Nieuws   Zoeken 

zalmmousse van Kees
Ingredienten: (4 pers.):
1 blik zalm (medium red) uitlekgewicht 155 gram
100 gram cantadoukaas met mierikswortel
2 1/2 blad gelatine
125 gram slagroom
zwarte peper
en een paar druppels citroen
Bereiding:
zalm uit blik nemen, velletjes en graten verwijderen. Zalmvocht in een steelpannetje opwarmen. Van het vuur nemen en de voorgeweekte gelatine (plm. 4 min. in koud water) erdoor heen mengen. Zalm en kaas door elkaar prakken, zalmvocht met de gelatine toevoegen, room kloppen en vervolgens voorzichtig door de massa heen werken. vormpjes bekleden met folie. Vullen en zeker 2 uur in de koelkast op laten stijven.
Receptnummer: 2391 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 130 min. | Meer recepten van: kees overman
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept