Marieke's witlof gevuld met zachte geitenkaas
Ingredienten: (2 pers.):
2 struikjes Witlof
Geitenkaas (genoeg om ze te vullen)
beetje honing
thijm, vers of gedroogd
zout en peper
Bereiding:
Kook de witlofjes een beetje gaar +- 5 minuten met een beetje zout. Snijd ze in de lengte doormidden en verwijder het harde gedeelte zodat er een geultje komt om ze te vullen. Smeer een klein beetje honing op de witlof om de bittere smaak te verminderen en vul ze met de geitenkaas. Strooi er een beetje peper en thijm over en zet ze 10 cm onder de grill tot de geitenkaas een beetje kleurt. Apart van smaak maar zo lekker.
Receptnummer: 2405 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Marieke
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept