Nieuws   Zoeken 

Hutspot met salami en kaas van Trees
Ingredienten: (4 pers.):
1 kg aardappelen
150 gr. pepersalami in 3 dikke plakken gesneden
3 takjes peterselie
1 kg panklaar gesneden hutspot
1 vleesbouillontablet
50 gr. boter
150 gr. geraspte oude kaas
zout en peper
Bereiding:
Snijd de geschilde aardappelen in grote stukken. Snijd de salami in blokjes. Hak of knip de peterselie fijn. Doe de aardappelen met de hutspot in een pan en giet er zoveel water op dat ze tot de helft onderstaan. Roer het verkruimelde bouillontablet erdoor. Laat met de deksel op de pan in circa 20 min. gaar koken. Giet af en stamp de stamppot fijn. Schep er de blokjes verdeelde boter, salami en kaas door. Proef of er nog zout en/of peper bij moet. Bestrooien met de fijngehakte peterselie.
Receptnummer: 2454 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Trees
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept