Nieuws   Zoeken 

Astrid's Auflauf
Ingredienten: (2 pers.):
Zakje voorgekookte, in schijfjes gesneden aardappels
Bakje champignons
Broccoli
Geraspte kaas (extra belegen)
1/8 l slagroom
Peper, zout, peterselie
Bereiding:
Verwarm de oven op 225 graden. Was de champignons en snij de broccoli in roosjes. Leg ze op de bodem van een lage ovenschaal. Doe de geraspte kaas erover heen. Leg de schijfjes aardappels over de kaas, als een sluitend geheel. Doe peper, zout en peterselie in het bekertje slagroom en schenk het over de inhoud van de ovenschaal. Een half uur in de oven.
Receptnummer: 2457 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Astrid van Unen
Opmerking:
Ook lekker met stukjes ham of uitgebakken spekjes. Zelfgekookte aardappels smaken altijd beter. In principe kun je alle (seizoen)groentes voor dit recept gebruiken.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept