Toscaanse Tagliatelle van Sandra |
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr. tagliatelle al'uovo (AH)
350 gr. grote courgette
250 gr. Toscaanse salami
2 el olie (olijf)
1 el italiaanse kruiden
1 pot sugo traditionale (470 gr,AH)
| Bereiding:
Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Intussen courgette schoonmaken, wassen en in blokjes snijden.
Velletje van de salami verwijderen en salami in blokjes snijden.
Intussen in de pan olie verhitten.
Courgette al scheppend ca. 5 minuten meebakken.
Italiaanse kruiden erover strooien. Blokjes salami erdoor scheppen en ca.2 minuten meebakken. Sugo erdoor roeren en op een laag vuur ca.3 minuten verwarmen. Tagliatelle over 4 borden verdelen en saus erover scheppen. |
Receptnummer: 2524 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Sandra |
Opmerking: Recept uit allerhande |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |