Nieuws   Zoeken 

Roergebakken biefstuk met perzik
Ingredienten: (4 pers.):
400 gr. malse biefstuk
peper en zout
1 dunne prei
1 blik halve perziken a 410 gr.
2 el olie
1 el ketjap
mespuntje kaneelpoeder
Bereiding:
snijd de biefstuk in dunne reepjes maak de prei schoon en snijd hem in ringetjes. laat de perziken goed uitlekken en vang 2 el sap op. snijd de perziken in partjes
verhit de olie in een wok of ruime braadpan en bak al omscheppend de reepjes biefstuk op een hoog vuur bruin. neem het vlees uit de pan, bestrooi het met peper en zout. fruit in dezelfde pan de prei 2 min. op hoog vuur. voeg de perzikpartjes, de ketjap en het sap toe en warm dit 2 min. mee. roer de biefstuk erdoor en laat het gerecht nog even warm worden. breng op smaak met kaneelpoeder. serveer direkt. lekker met witte rijst en lauwwarme snijbonen
Receptnummer: 261 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept