Nieuws   Zoeken 

Mieke's aardappel-champignonsoep
Ingredienten: (4 pers.):
bakje champignons
kilo aardappelen
2 uien
2 tot 3 tabletten groentenbouillon
1/8 l room
zout en peper
verse bieslook
olie of boter
Bereiding:
Snijd de uien in stukjes en bruin ze in de vetstof. Snijd de champignons in schijfjes en voeg ze toe. Snijd de aardappelen in kleine blokjes en voeg ze toe. breng aan de kook met water en bouillonblokjes en laat ca. 15 min. koken. Pureer de soep met de mixer of keukenmachine, voeg peper en zout toe en de room, bestrooi met verse bieslook, en klaar is kees.
Receptnummer: 2614 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: mieke
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept