Nieuws   Zoeken 

Geen-zin-om-te-koken visschotel van Bart en Lilian
Ingredienten: (3 pers.):
Wokpan o.i.d. (of iets dergelijks)
Ovenschotel
Kabeljauwfilet of koolvisfilet
Aardappelpuree (uit een pakje)
Soepgroente of een groentemix
Kruiden naar smaak
Zout en peper
Bereiding:
De vis rul bakken en op smaak brengen met de kruiden. De groenten erbij doen en even roerbakken. Ondertussen de aardappelpuree klaarmaken en eventueel ook op smaak brengen met kruiden. Het vis-groentemengsel in de ovenschotel doen, aardappelpuree erbovenop, eventueel een beetje kaas erover en dan ongeveer 20 minuten in de oven op 200 graden.
Receptnummer: 2628 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Lilian Eggens
Opmerking:
Ook hierop is veel variatie mogelijk, bijvoorbeeld vlees in plaats van vis, of ovenpasta!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept