Nieuws   Zoeken 

Marieke's Duitse tartaar met mosterdsaus
Ingredienten: (2 pers.):
250 gram rundergehakt
1 kleine ui
4 mini-augurkjes
ei-dooier
2 eetl. ketchup
zout en peper
125 gram creme fraiche
Bereiding:
Snijd de ui en de augurkjes in piepkleine stukjes.
Doe het bij het gehakt met de dooier, de ketchup, beetje zout, beetje peper. Maak er twee tartaartjes van en bak ze in boter.
Als het gehakt gaar is, in aluminiumfolie warm houden.
De creme fraiche door het bakvet roeren met de eetlepel mosterd. Op smaak maken met zou en peper. Lekker om er een beetje gesnipperde bieslook doorheen te roeren.
Receptnummer: 2636 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Marieke
Opmerking:
Lekker met krieltjes of patat met groente die je lekker vindt
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept