Nieuws   Zoeken 

Jan's riellanderrib met zuurkool
Ingredienten: (4 pers.):
riellanderrib (uit het land van Riel) Product van Vlees Unie.
ongeveer 500 gr
zuurkool
aardappeltjes
Bereiding:
Laat de Riellanderrib trekken in weinig water.(uurtje) op 80 graden. Kooknat bewaren om de aardappeltjes in te garen. Deze pureren evt klontje boter toevoegen. Zuurkool erdoor mengen. Riellanderrib in plakken snijden en op de zuurkoolstamp leggen. Of als draadjesvlees kleinmaken en door de zuurkoolstamp mengen. Eet smakelijk.
Receptnummer: 2645 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 90 min. | Meer recepten van: jan ooms
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept