Nieuws   Zoeken 

Annet's gado gado
Ingredienten: (4 pers.):
ijsbergsla, halve krop
tauge, 250 gram
bonduelle haricots verts diepvries, 450 gram
potje gebakken uitjes, naar smaak
2-3 gekookte eitjes
kroepoek, 1 grote plak
pindasaus
komkommer
Bereiding:
Kook je eieren lekker hard! gebruik ong. 150 gram van de harricots verts, doe ze in water en kook ze on. 4 min. (dan zijn ze nog een beetje knapperig) Snij de ijsbergsla. Doe deze is een schaal, daar bovenop de tauge, daarbovenop de uitgelekte harricots verts. Daar op de uitjes, gekookte eitjes in plakjes gesneden, stukjes kroepoek en de komkommer in stukjes/ plakjes gesneden!! De pindasaus serveer ik op tafel! (doe doe je er dan als laatste op je bord overheen)
Receptnummer: 2673 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Annet trouw
Opmerking:
Ik (sylvia) heb dit recept voor Annet ingevuld. Zo'n 7 jaar geleden kreeg ik dat een keer van haar. wel opgeschreven maar nooit meer teruggevonden. Gisterenmiddag (03-02-2001) lepelde ze het zo voor me op aan de telefoon, gisterenavond gegegeten en het is absoluut het verrnoemen waard!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept