Nieuws   Zoeken 

Sylvia's sukadelappen in bier (NIET snelklaar!)
Ingredienten: (4 pers.):
1 kg. sukadelappen
1 ui
1 appel (goudreinet)
50 gr. boter of margarine
2 dl donker bier
2 tl bouillon poeder
2 laurierblad
2 kruidnagel
1 el mosterd
Bereiding:
vlees bestrijken met mosterd en bestrooien met zout en peper. ui pellen en snipperen. appel schillen, halveren, klokhuis verwijderen en appel in stukjes snijden. in braadpan boter verhitten. stukken vlees (in gedeelten) in ca. 5 min. bruin bakken. halverwege keren. ui en appel ca. 2 min. zachtjes meebakken. bier en 1 dl water langs rand van de pan erbij schenken. bouillon poeder en laurierblad en kruidnagel erbij doen. vlees afgedekt in ca. 2,5 uur zachtjes gaarstoven. ( je kunt dit vlees in diepvriesdoos doen, laten afkoelen en invriezen. ca. 2 maanden houdbaar!!)
Receptnummer: 27 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 180 min. | Meer recepten van: sylvia
Opmerking:
echt een zaligheid, niet echt een snelklaar recept maar het is zo lekker (dit is nu het voordeel van mijn eigen site..)
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept