Nieuws   Zoeken 

Esther's gevulde tomaat/uiensoep
Ingredienten: (4 pers.):
flesje basis voor uiensoep van maggi
5 vleestomaten(in stukjes)
1 kilo uien(in stukjes)
1 glas rode wijn
2 ons spekjes
zout/peper
5 ons soepvlees
Bereiding:
je braad het vlees aan in een beetje boter of olie, als het bruin ziet doe je de spek, uien en iets later de tomaat erbij. lekker peper en een beetje zout(spek is ook al zout...) erbij en even alles laten bakken. als je het water erbij moet doen doe je iets minder water dan op de fles staat en doe je de rode wijn erbij, en natuurlijk de basis voor de soep. dan is het in 20 minuten klaar.......maar als je de soep langer laat staan, word het steeds lekkerder!!!
Receptnummer: 2723 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 16 min. | Meer recepten van: esther
Opmerking:
het is handig dat je het al de dag ervoor (of middag)klaar kan maken. lekker met stokbrood/kruidenboter en een salade.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept