Nieuws   Zoeken 

Pastacervelaat en boterhamworst
Ingredienten: (2 pers.):
1 1/2 el olie
2 prei, ringen
1 tl kerriepoeder
100 gr. boterhamworst, in dobbelsteentjes
150 gr. cervelaatworst, in dobbelsteentjes
80 gr. verse roomkaas met peper
1 dl kruidenbouillon (v.e. tablet)
1 dl Room Fris
2 el fijngeknipte bieslook
macaroni
Bereiding:
Kook de macaroni zoals aangegeven op de verpakking.
Snij de prei in ringen.
Verhit olie in een pan en bak de prei al omscheppend 4 min. Voeg de kerriepoeder en de dobbelsteentjes boterhamworst toe en bak het al omscheppend op een hoog vuur 5 min. mee. Schep dobbelsteentjes cervelaatworst en de roomkaas erdoor en voeg de kruidenbouillon en de Room Fris toe. laat de saus op een laag vuur al roerend 10 min. zachtjes koken. Garneer de saus met de bieslook en serveer met de macaroni.
Receptnummer: 279 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept