Nieuws   Zoeken 

Tamara's kabeljauwschotel
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr geschilde aardappelen (droog kokende)
1 pak Iglo's kabeljauwfilet (of andere goede kwaliteit vis)
400 gr worteltjes (of pot)
melk
margarine
nootmuskaat
zout, peper
paneermeel
Bereiding:
Verwarm de oven op 180 graden. Kook de aardappelen totdat ze goed gaar zijn en kook de worteltjes een paar minuten totdat ze beetgaar zijn. Aardappelen afgieten en pureren met 10 gr margarine, melk en naar smaak peper en nootmuskaat toevoegen. Neem een diepe (glazen) ovenschaal en leg daar de bevroren kabeljauw in en doe daar achtereenvolgens de worteltjes en de aardappelpuree op. Maak het gerecht af door er wat paneermeel op te strooien en een klein klontje boter in het midden van de schaal te leggen. Zet het gerecht 40 min in de oven op 180 graden.
En smullen maar.........
Receptnummer: 2804 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: Tamara Hazenberg
Opmerking:
Ook weer ideaal om vooraf te bereiden en wanneer de visite aanwezig is, even in de oven en smullen maar.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept