Nieuws   Zoeken 

Diana's artisjokharten in tomatenroomsaus
Ingredienten: (4 pers.):
2 1/2 ui
2 blikken artisjokharten (nettogewicht ongeveer 400 g)
2 1/2 eetl. olie
2 1/2 teentje knoflook
2 a 3 blikken gepelde tomaten (nettogewicht ongeveer 400 g)
ongeveer 3 dl slagroom
1 theel. oregano
zout, peper
allesbinder
Bereiding:
Ui pellen en snipperen. In zeef artisjokharten laten uitlekken. Halveren. In braadpan olie verhitten. Ui ongeveer 3 min. zachtjes bakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen.
Artisjok en tomaten met vocht toevoegen. Ongeveer 5 min. koken. Slagroom en oregano toevoegen. Nog ongeveer 5 min. zachtjes koken. Af en toe roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Allesbinder erdoor doen. In sauskom doen.
Opdienen met macaroni en sla.
Receptnummer: 2846 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Diana Labrie
Opmerking:
Kan natuurlijk ook met andere pasta of rijst.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept