Ingredienten: (4 pers.):
1 ui
1 courgette
1 aubergine
ev. 1 venkelknolletje
1 gele paprika
50g boter of margarine
1 theelepel Italiaanse kruiden
150g tomaten
1 literblik ravioli
ev. allesbinder
150g geraspte kaas | Bereiding:
Maak alle groenten schoon. Snijd de ui in ringen, de courgette en de aubergine in plakjes en daarna in blokjes en de venkel en de paprika in reepjes. Verhit de boter en smoor hierin samen met de kruiden alle groenten, giet er eventueel wat vocht bij en laat alles 10 minuten zachtjes sudderen. Snijd intussen de gewassen tomaten in partjes. Meng de ravioli door de groenten en voeg tot slot de tomaat toe. Breng de schotel op smaak met zout en peper en bind het vocht eventueel met allesbinder. Doe alles in een beboterde ovenvaste schaal, strooi er kaas over en zet de schotel onder de grill tot de kaas is gesmolten. |