Nieuws   Zoeken 

Marieke's Kai Yad Sai (gevulde omelet, thais)
Ingredienten: (2 pers.):
2 à 3 ons gehakt
1 gesnipperde ui
1 rode peper (zaadlijsten verwijderen en in reepjes)
1 tomaat in blokjes
3 el doperwten
2 el gesnipperde koriander
1 el sojasaus
1 el oestersaus
3 eieren
Bereiding:
Bak het gehakt rul, voeg de uitjes, tomaatblokjes, peper in reepjes , doperwten toe. Laat de boel even gaar worden. Als laatste de sojasaus en de oestersaus en de koriander toevoegen. De eieren tijdens het bakken van het vlees loskloppen met piepklein beetje melk of water. En een beetje zout en peper. 4 omeletjes van bakken. Leg in het midden van de omelet een hoopje vlees en vouw het dicht tot een pakketje. Klein raampje erin maken, staat leuk.
Receptnummer: 2920 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Marieke
Opmerking:
Voor een pittige versie, zaadjes niet verwijderen van de peper. Is erg lekker met broccoli en rijst.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept