Nieuws   Zoeken 

vissaus van Kees
Ingredienten: (4 pers.):
3 dl water
1x visbouillontablet
2 dl witte wijn
1 mespunt marmite
viskruiden
1 mespunt vetsin
citroensap
zwarte peper
verse peterselie
1 tomaat
6 witte druiven
1 eetlepel room
1/2 eetlepel gembersap
maizena
Bereiding:
3 dl water koken, visbouillontablet erboven verkruimelen en al roerend oplossen, witte wijn toevoegen met marmite, viskruiden, vetsin,citroen- sap en zwarte peper. Zachtjes aan de kook laten komen.De tomaat ontvellen en zonder zaad aan reepjes snijden. De druiven in 4 stukjes snijden en ontpitten. De saus afbinden met maizena, daarna het gembersap en de room erbij doen.Afproeven en naar smaak bijkruiden. De fijngehakte peterselie erbij en op het laatste moment de druiven en de reepjes tomaat toevoegen.
Receptnummer: 2922 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: kees
Opmerking:
Dit recept uitgeprobeerd met tongfiletjes die 6 minuten (opgerold en vastgestoken met een pennetje) geblancheerd waren.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept