Wouter's gehakt-spinazie-rode pesto ovenschotel |
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak (2 zakjes) aardappelpuree voor ovenschotel
1 pak diepvriesspinazie
0.75 potje rode pesto
3 tenen knoflook
1 ui
200 gr geraspte kaas.
200 gr spek
500 gr rundergehakt
ital. kruiden
zout/peper
| Bereiding:
Snipper ui en knoflook. Fruit ze aan. Kruid het gehakt met de keukenrkuiden, peper en zout. Bak het gehakt. Bak de spekjes. Ontdooi de spinazie. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzing op het pakje* (zie opm). Meng hierdoor de pesto. Neem een fline overnschaal en doe hierin: gehakt, ui, knof en spek (even doorroeren). Leg hierop de spinazie, daarop de aardappelpuree en dek af met een laag kaas. 30-40* minuten in de oven op standje 5. Mjam |
Receptnummer: 2933 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Wouter |
Opmerking: * Je kunt ook eerst puree maken (al dan niet uit een pakje) en die gebruiken. Je hoeft dan alleen maar de schotel in de oven te doen tot de boel goed warm is en de kaas mooi bruin is, ik denk zo'n 15 minuten |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |