Nieuws   Zoeken 

Wllys' hete sperziebonen met rijst
Ingredienten: (4 pers.):
uien
flinke beker bouillon
gehakt
satesaus
sperziebonen
ketjap
sambal
en rijst
Bereiding:
fruit de uien glazig, doe daarna het gehakt rullen, als het klaar is satesaus (wijko) toevoegen en flink doorbakken,1 a 2 eetlepels of naar smaak. doe de uien er weer bij en een scheut ketjap en naar smaak veel of weinig sambal.terwijl je dit maakt de bonen aankoken en toevoegen bij de saus. nu de rijst koken en smullen maar!!!!!!!!!!! eet smakelijk
Receptnummer: 3026 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: wllys
Opmerking:
oops vergeten; de bouillon mag erbij als de bonen bij het gehakt gaan. dan kan het even lekker doorsudderen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept