Nieuws   Zoeken 

Diana's gevulde gepofte aardappelen
Ingredienten: (4 pers.):
1 kilo nicole aardappel(deze is vrij stevig)
1 rode paprika
2 uien
pakje roomboter
peper,zout
knoflook 2 a 3 teentjes
alminiumfolie
Bereiding:
Zoek mooie grote aardappelen uit,en schil ze.Als ze geschilt zijn snij ze dan in de lengte door.Haal met een mesje/lepel er een mooi holletje uit. Vul het holletje af met roomboter, strooi er wat peper en wat zout op. Ondertussen maak je de paprika schoon en snij deze in dunne plakjes/ringen. Maak ook de uien schoon en snij deze ook in dunne ringen. Leg 1 plakje paprikaen 1 uien ring op de aardappel. Pers er wat knoflook op (dit naar eigen smaak) Doe de 2 helften tegen elkaar en wikkel er dan aliminiumfolie om. Doe dit met alle aardappelen. leg de aardappelen op de bak plaat in de oven, ongeveer anderhalf uur in de oven.(dit hangt van de grote van de aardappelen af) Erg lekker voor op de barbeque met een frisse salade. Eet smakelijk
Receptnummer: 3104 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 85 min. | Meer recepten van: diana
Opmerking:
Regelmatig keren de aardappelen, je kunt met een breinaald prikken of het gaar is.
deze tijd heeft het wel nodig in de oven, anders is het niet gaar!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept