Nieuws   Zoeken 

Esther's Javaanse kip-kerrie gehaktballetjes
Ingredienten: (4 pers.):
400 gr. kippegehakt
1 fijn gehakt sjalotje
1 e.l. ketjap marinade
1/2 th.l. knoflookpoeder
1 th.l. djahe
1 th.l. ketoembar
4 th.l. kerrie
1 th.l. sambal
zout, peper
1 pot thaise roerbaksaus ( ik denk van conimex)
Bereiding:
meng alles door elkaar behalve de saus en maak er balletjes van ter groote van een walnoot. frituur ze in de olie of bak ze in de boter. meng daarna de balletjes door de saus.
Receptnummer: 3129 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 16 min. | Meer recepten van: esther
Opmerking:
dit kan je opdienen als vleesgerecht bij rijst, maar ook als borrelhapje.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept