Nieuws   Zoeken 

M-J ragout in Italiaanse Bol
Ingredienten: (4 pers.):
1 kilo kalkoen drumsticks
4 Italiaanse bollen [bakker Bart]
1/2 uitje [gesnipperd]
1/2 bakje champignons
750 ml. boullion [van kalkoen]
110 gr bloem
1 goudboullionblokje
wat peterselie
scheutje ketjap [zoete]
zout/peper
Bereiding:
Kook de kalkoen gaar. Fruit het uitje met de champ. Meet 750 ml. boullion [KOUD] af en doe de bloem er alvast door heen,goed roeren. Aan de kook brengen steeds goed roeren [5min laten koken]. Snijd de kalkoen in stukken en voeg toe. Breng op smaak met de peterselie,het blokje,de ketjap en peper en zout. Snijd het kapje van het broodje en hol ze uit. Vul ze met de ragout.
Receptnummer: 3159 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: M-J
Opmerking:
Als je een Italiaanse bol te groot vind[Beppie] kun je ook Kaiserbroodjes gebruiken.
Ik heb de bereidingstijd geteld zonder het koken van de kalkoen, als je die s'avonds
na de afwas opzet is hij s morgens koud.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept