Ellen en sma's hollandse rijsttafel oftewel captain's dinner
Ingredienten: (4 pers.):
gekookte aardappelen
kapucijners
rauwe ui
4 uien om te bakken
spekjes om uit te bakken
zilver uitjes
augurken
piccalilly
ingredienten voor een verse bak salade
Bereiding:
kook de aardappelen zoals je normaal ook zou doen. verwarm de kapucijners, snijd de rauwe ui en bak de andere uien.
bak de spekjes uit. maak een lekkere verse bak salade.
doe de zilver uitjes, augurken, piccalilly, rauwe ui, gebakken ui, spekjes, kapucijners en de aardappelen in aparte schaaltjes en smullen maar!!!
Receptnummer: 321 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Ellen Overheul
Opmerking:
Ik vind dit een zalig recept, ik houd bijv. niet zo van rauwe uien.. sla ik die lekker over..zo voor elk wat wils.. wellicht ook nog lekker om door de bonen/ kapucijners op je bord wat stroop te doen!!!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept