Nieuws   Zoeken 

Carietha's aardappelschotel met huttenkase
Ingredienten: (3 pers.):
1 pak voorgekookte krielaardappelen
1 rode paprika
1 ui
350 gr gehakt
1 teentje knoflook
peper/zout
provinciale kruiden (1 theelepel)
potje creme fraiche
bakje huttenkase
zakje gerapte kaas (belegen)
Bereiding:
ui en paprika klein snijden. Gehakt rul bakken (peper,zout) creme fraiche en bakje huttenkase mengen met ui en paprika , knoflook en de provinciale kruiden. In ovenschaal het gehakt, voorgekookte krieltjes, mengsel van huttenkase, creme fraiche, ui, paparika en kruiden mengen. Een zakje geraspte kaas erover en in de oven goed heet laten worden. (180 graden ongeveer 25 minuten)
Receptnummer: 3217 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Carietha Hochstenbach
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept