Nieuws   Zoeken 

Renaatje's supersnelle biefstukreepjes met kaassaus en sla
Ingredienten: (2 pers.):
1 krop ijsbergsla
300 gr biefstuk
1 1/2 el olie
2 el ketjap manis
2 dl creme fraiche
75 gr geraspte belegen kaas
peper
Bereiding:
Was de sla. Snijd de biefstuk in reepjes. Verhit de olie in een zware koekenpan en bak hierin op hoog vuur, de reepjes biefstuk al omscheppend in 2 minuten bruin. Roer de ketjap erdoor en haal de pan van het vuur. Verwarm de creme fraiche en laat hierin al roerend de kaas smelten. Breng de saus op smaak met wat peper. Verdeel de sla over 2 borden en leg de biefstuk erop. Giet de warme kaassaus over het geheel en serveer meteen.
Receptnummer: 3249 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Renate
Opmerking:
Als je wat meer tijd hebt, dan kun je nog een paprika of een uitje of komkommer door de sla mengen. Lijkt een vreemde combinatie met die kaassaus maar probeer het een keer en je bent verkocht!!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept