Alberta's zoete ijsbergsalade
Ingredienten: (4 pers.):
1 krop ijsbergsalade
2 ons geitenkaas
Perziken (vers of uit blik)
8 el olijfolie
4 el rode wijnazijn
2 el mosterd
4 el honing
Verse tijm (of uit een potje)
Zwarte peper
Eventueel oregano
Bereiding:
Olie, azijn, mosterd en honing door elkaar roeren tot een gladde dressing (ook een snufje peper, wat tijm en eventueel de oregano toevoegen)
De geitenkaas en de in stukjes gesneden perziken over de sla spreiden, dressing erover; klaar.
Receptnummer: 337 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Alberta ten Klooster
Opmerking:
De dressing kun je ook in een grotere hoeveelheid maken en in een fles in de koelkast bewaren. Blijft maanden goed.
Heerlijk bij de pasta met gorgonzola-saus.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept