Ingredienten: (0 pers.):
300 gr rundergehakt
2 eetl olie
250 gr hutspot groente
150 gr diepvries doperwten
1 blikje ananas stukjes
3 eetl crème fraiche
2 theel kaneelpoeder
zout/peper
3 eetl paneermeel
2 eieren (losgeklopt)
ca 7 plakjes bladerdeeg
Springvorm 22 cm | Bereiding:
Gehakt rul en bruin bakken, hierna hutspot groente 5 min op hoog vuur meebakken. Voeg doperwten, ananas, 2 eetl ananassap, crème fraiche, kaneelpoeder, peper en zout toe. Laat het geheel 10 min stoven. Bewaar 2 eetl van het ei en roer de rest door het mengsel. Bekleed met 4 plakjes bladerdeeg de bodem, maak van 3 plakjes de deksel. Mengsel in vorm, deksel erop. In deksel gaatjes prikken en met restje ei bestrijken. Ca 45 min in voorverwarmde oven op 200 C |