Nieuws   Zoeken 

Natasja's kabeljauwfilet in rauwe ham
Ingredienten: (4 pers.):
75 gr boter
1 volle eetl kruiden voor kruidenboter
zout/ peper
4 kabeljauwfilets van ca 120 gr p/stuk
8 grote plakken rauwe ham
olie
Bereiding:
Doe de zachte boter in een kom en roer er de kruiden en wat zout en peper door. Snijd de kabeljauw horizontaal zover in dat de helften net aan elkaar blijven zitten. Vouw de filets open en bestrijk ze met de boter. Vouw ze dicht en verpak ze in de plakken ham. Leg ze in de koelkast tot ze de oven in gaan. Vet een ovenschaal in met olie en leg de pakketjes in de schaal. Zet de schaal ca 15 min in een voorverwarmde oven op 200C (dek indien nodig na 10 min af met een deksel of folie als de ham te snel mocht kleuren). Laat buiten de oven nog kort nagaren.
Receptnummer: 3402 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Natasja Plasmeijer
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept