Nieuws   Zoeken 

Carolien's fetataart
Ingredienten: (6 pers.):
Voor het deeg:
200 gram bloem
100 gram geraspte overjarige geitenkaas of parmezaan
100 gram boter
50 ml melk
voor de vulling:
250 gram feta
50 ml melk
2 eieren
Bereiding:
Kneed van de deegingredienten een stevig deeg, en bekleed hiermee een quichevorm (eerst invetten). Verkruimel de feta, roer er de melk en losgeklopte eieren door. Giet het mengsel op het deeg. Ongeveer 3 kwartier tot een uur in een voorverwarmde oven, 200 graden. Heteluchtoven op 170 graden.
Receptnummer: 3575 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 50 min. | Meer recepten van: Carolien
Opmerking:
Zowel koud als warm erg lekker, ook voor bij de borrel.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept