Nieuws   Zoeken 

Ilse's tortellini a la carbonara
Ingredienten: (2 pers.):
1 pak koelverse tortellini met vleesvulling
125 gr. spekblokjes
1 bakje champignons
1 ui
knoflook
2 el diepvries peterselie
evt. een (gele) paprika
2 eieren
peper, zout
Bereiding:
Bak de spekblokjes langzaam knapperig.
Kook de tortellini volgens de gebruiksaanwijzing
Fruit de ui met de knoflook in olijfolie en voeg de gesneden champignons en paprika toe en bak deze gaar.
Kluts de eieren met de peterselie en peper en zout.
De spek met vet door de tortellini mengen, de groente er door heen mengen en als laatste de eieren erdoor scheppen. Even goed doorwarmen en naar gelieve het ei laten stollen (niet te veel, dan wordt het gortdroog)
Receptnummer: 364 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Ilse Douze
Opmerking:
lekker met een gemengde salade, klaar in 10 minuten, wel verse eieren gebruiken en vooral Ilse haar kinderen zijn er gek op.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept