Rina's roergebakken broccoli met ragout |
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr broccoli
2 uien
3 el olie
3 bolletjes gember (of verse)
1 blikje kalfsragout
zwarte peper
wat peterselie | Bereiding:
Uien fijnsnijden Broccoli in kleine roosjes verdelen en in ongeveer 4 min beetgaar blancheren. Hak de gember fijn. Voeg gember, kalfsragout en event. 1 dl melk toe en verwarm goed door. Breng op smaak met peper Was de peterselie en hak het fijn en bestrooi vlak voor het serveren de ragout met peterselie. |
Receptnummer: 3676 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 16 min. | Meer recepten van: rina |
Opmerking: Lekker met rijst, macaroni of gebakken aardappeltjes |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |