Nieuws   Zoeken 

Zwaantje's vis in folie
Ingredienten: (4 pers.):
800 gr kabeljauw
250 gr champignons
2 uien of 150 gram gesneden
1/2 theelepel zout
peper citroen dille
50 gr boter
Bereiding:
Snij de vis in vier stukken vet vier stukken aluminiumfolie in met wat boter en leg hierop de champignon uien en de stukken visfilet Bestrooi met wat peper en zout. Garneer de visfilet met de plakjes citroen en dille verdeel hierover de rest van de boteren vouw de folie strak om de vis en de groente zodat er geen vocht uit kan lopen . Leg de pakketjes op een bakplaat en zet de plaat middeen in de oven 225 graden ongeveer 15 min tot de vis gaar is. Serveren met gekookte aardappelen. Eet smakelijk!!!!!!!!
Receptnummer: 3740 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Zwaantje
Opmerking:
Je kan er ook gebakken aardappelen erbij doen en een lekkere ijsbergsalade
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept