Nieuws   Zoeken 

Sonja's snelle stoofschotel met vis
Ingredienten: (2 pers.):
2 stukken kabeljauw (of koolvis/zalm etc)
1 zak roerbakgroente (400gr. oosters of rattatouille, je kan natuurlijk ook zelf een groentemix maken) (400gr))
400 gr. voorgekookte krieltjes
bouillon (150ml)
mosterd (lekker scherp)
Bereiding:
Neem een ovenschaal die je af kan sluiten (kan ook met folie afdekken) en doe hierin de groenten en de krieltjes (even mengen). Leg de vis er bovenop. Doe 1 flinke eetlepel mosterd in de bouillon (tuinkruiden of vis bouillon) en giet dit over het mengsel. Deksel erop en 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200ºC. (kan ook 10 minuten in combi met 200ºC oven en 350 Watt magnetron). De saus kan eventueel nog gebonden worden met allesbinder.
Receptnummer: 3837 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 5 min. | Meer recepten van: Sonja
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept