Nieuws   Zoeken 

Sonja's Hongaarse flensjes (fris en verrassend dessert)
Ingredienten: (4 pers.):
1 bak vruchtenkwark of vanillekwark
Voor de flensjes:
bloem
1 ei
melk
poedersuiker
Bereiding:
Zet de bak kwark 4 uur in de vriezer. Als de vruchten onderin zitten de kwark eerst even roeren. Roer een papje van bloem/ei/melk en bak 4 flensjes/pannekoekjes (kan ook kant en klaar). Hou de flensjes warm of warm ze naderhand weer even op. Doe 2 eetlepels bevroren kwark in de flensjes en vouw ze dicht. Beetje poedersuiker erop en smullen maar. Lekker fris en verassend.
Receptnummer: 3840 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 5 min. | Meer recepten van: Sonja
Opmerking:
In Alkmaar zit een Hongaars restaurant (Dubrovnik) die dit als speciaal dessert serveert.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept