Ingredienten: (4 pers.):
350 gr. shoarmavlees (gekruid)
500 gr. h.o.h. gehakt
zout en peper
3 prei (in ringen)
3 uien (gesneden)
2 tenen knoflook (uitgeperst)
blikje Unox Rijke saus macaronie tomaat pikant
klein blikje tomatenpuree
scheutje ketjap manis
geraspte (oude) kaas
| Bereiding:
In een braadpan met een klein beetje olie het shoarmavlees bakken, uit de pan en even in een schaal of andere pan bewaren. In dezelfde braadpan het gehakt rul bakken, peper en zout toevoegen en bij de shoarma doen. In nog steeds dezelfde braadpan de uien en de uitgeperste teentjes knoflook even bakken, prei toevoegen en even meebakken (niet helemaal gaar en bruin). Het shoarmavlees en gehakt toevoegen. Hierbij het blikje saus en tomatenpuree en ketjap. Alles even goed doorwarmen. Opdienen met een schaaltje geraspte (oude) kaas. |