Nieuws   Zoeken 

Marianne's bloemkool speciaal
Ingredienten: (3 pers.):
1 bloemkool, in roosjes
3 a 4 ons rundergehakt
1 rode paprika
1 blik tomaten (heel)
1 pakje kaassaus (of zelf maken, kan natuurlijk ook)
Bereiding:
Snijd de bloemkool in roosjes en blancheer deze even met een beetje zout. Leg ze vervolgens in een grote ovenschaal. Het gehakt kruiden zoals je gewend bent en middelgrote balletjes van draaien. De balletjes leg je tussen de roosjes in de ovenschaal. De paprika in grove stukken snijden en ook in de schaal. De stukken tomaat kunnen ook erbij. Schenk de kaassaus over het geheel en zet de schaal ongeveer 35 minuten in de oven op 200 graden.
Receptnummer: 3945 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Marianne van Tongerloo
Opmerking:
Je kunt er eventueel nog aardappeltjes bij bakken, maar het is al een maaltijd op zich !
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept