Nieuws   Zoeken 

Constance's spaghetti a la carbonara
Ingredienten: (2 pers.):
1 pakje gerookte spekblokjes
1 paprika
1/2 bosje peterselie
1-2 teentje(s) knoflook
2 dl room
geraspte (parmezaanse)kaas
spaghetti
Bereiding:
Doe de spekblokjes in een glazen schaal met deksel - 3/4 min in de magnetron
Carbonarasaus : snijd de paprika in blokjes - 2/3 min in magnetron
Doe de spekjes en de paprika in een steelpan, voeg de uitgeperste knoflook toe- even op laag vuur smoren. Vervolgens room en kaas toevoegen. Ondertussen de spaghetti 'al dente' koken.
doe de spaghetti op een bord, schep de carbonarasaus erover en maak het geheel af met flink wat fijngesneden peterselie. Lekker met een tomatensalade.
eet smakelijk __,,('.'),,___
Receptnummer: 401 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Constance Rijckaert
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept