Constance's pasta met chilisaus
Ingredienten: (4 pers.):
300 g pasta (bijv. penne)
1 uitgeperst teentje knoflook
1 fijngehakte ui
400 gr rijpe tomaten - in grote stukken
1 aubergine - in blokjes van 1.5 cm
1 rode peper - ontdoen van zaad en fijn snijden
30 ml. olijfolie
60 gr. geraspte geitenkaas
Bereiding:
De aubergine licht zouten en 30 min laten staan. Afspoelen en droog wrijven.
Fruit ui en de knoflook zachtjes tot ze licht kleuren.
Aubergine toevoegen - 5 min bakken
tomaat en peper toevoegen - 5 min bakken
Ondertussen de pasta 'al dente koken', uitlekken
Saus toevoegen. Dien het geheel op met de schapenkaas apart erbij. Eet smakelijk!!
Receptnummer: 402 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Constance Rijckaert
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept