Nieuws   Zoeken 

Esther's pasta met zalm en tonijn
Ingredienten: (4 pers.):
1 dunne prei
1 flinke teen knoflook
1 klein blikje tonijn naturel(water)
1 pakje zalmsnippers van 100 gr.(Albert Heijn)
1 potje rode pesto rosso
1 bekertje crème fraiche en een scheutje slagroom of koksroom (of een pakje soya room)
Bereiding:
* Kook de pasta zoals op de verpakking is aangegeven * Snij de prei in dunne ringetjes * Fruit die aan in een flinke hapjespan * Pers de knoflook erboven uit (let op dat het vuur niet te hoog staat als de knoflook erbij doet, anders verbrand ie en dan wordt ie bitter) * Laat het blikje tonijn uitlekken en doe hem er dan bij......prak het een beetje los * Doe dan de zalmsnippers erbij en bak dit 2 minuutjes * Dan doe je er een stuk of 3 à 4 eetl. pesto bij * en dan de crème fraîche of soya room Eet Smakelijk
Receptnummer: 4128 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Esther Vissers
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept