Nieuws   Zoeken 

Sonja's visstoofschotel maar toch anders
Ingredienten: (2 pers.):
2 kabeljauw filets
1/2 blik tomatenblokjes
1/2 ui
1 theelepel sambal
1 glas rode wijn
350gr krieltjes (voorgekookt)
300gr aubergine
peper
1 eetlepel vissaus (Toko)
Bereiding:
aardappels onderin een ovenschaal leggen. Hierbovenop de plakken aubergine en daar bovenop de visfilets. Maak vervolgens een mengsel van de tomaten/ui/sambal/vissaus en rode wijn. Warm dit op en laat 2 minuten pruttelen. Voeg peper toe naar wens. Giet dit mengsel over de schotel en zet de schotel 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200ÂșC.
Receptnummer: 4202 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Sonja
Opmerking:
Je kan de schotel helemaal voorbereiden maar hou er dan rekening mee dat het wat langer in de oven moet omdat de saus afgekoeld is.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept